Супергрупата The Smile, начело с Том Йорк, ще гостува в

...
Супергрупата The Smile, начело с Том Йорк, ще гостува в
Коментари Харесай

Световноизвестна група идва у нас през лятото

Супергрупата The Smile, отпред с Том Йорк, ще гостува в София на 18 юни 2024. Локацията е Арена София, Столичен Колодрум, оповестиха уредниците Fest Team на страницата си във Фейсбук.

Почитателите на известната алт рок и пробна група Radiohead ( " Рейдиохед " ) вероятно са осведомени с триото, формирано от Том Йорк и Джони Грийнууд, към които се причислява Том Скинър от Sons of Kemet. 

The Smile гостуват за пръв път у нас, поканени като част от поредицата концерти Sofia Solid. Вторият албум на групата с пост-пънк звучене, смесено с афробийт - " Wall of Eyes ", ще имат щастието да чуят тези, които си закупят билет.

Любителите на електронната музика ще се зарадват да чуят, че специфичен посетител на събитието ще бъде английският диджей Джеймс Холден.

Предварителна продажба на билети ще бъде допустима в интервала от 11:00 часа на 10 януари, до 11:00 часа на 12 януари за членовете на почитател клуба на групата.  Ограничено количество билети и за членове на Fest Club на цени от 66 лева влизат в продажба в сряда, 10 януари, в 11:00 часа. Масовата продажба започва от петък, 12 януари, в 11:00 часа на цени от 88 лева в мрежата на Ticket Station, оповестяват уредниците.

Евгения ТРИФОНОВА
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР