Суперфен на Пънч и Джуди получи най-доброто изпращане, след като

...
Суперфен на Пънч и Джуди получи най-доброто изпращане, след като
Коментари Харесай

Най-шантавото погребение в Обединеното кралство: опечалените се смеят на изпращането на Пънч и Джуди за суперфен на кукли

Суперфен на Пънч и Джуди получи най-хубавото изпращане, откакто щерка й провежда кукленото дуо да играе на нейното заравяне - което остави публиката от опечалени в нервност.

Рейчъл Лий, на 36 години, от Браунхил, Уолсол, Уест Мидландс, искаше да отдаде неповторима респект на майка си, Карол Лий, която за жалост умря от Алцхаймер на тази възраст от 68. Рейчъл знаеше, че „ обичайната “ услуга няма да подхожда на нейния „ занимателен “ и „ щастлив “ родител, по тази причина попита погребалните шефове, Дженифър Аш и наследник, дали би било допустимо да бъде хазаин на шоу.

Тя сподели на The Mirror: „ Изпратих на шефа на погребението си известие, в което се споделяше: „ Можем ли да организираме шоу на Punch and Judy? “. Първоначалният му отговор беше „ какъв брой сериозен си? В рамките на 5 минути той откри някой – аз просто се съгласих с него и не реших преценката ми и бях в действителност щастлива, че го получихме. "

Рейчъл изясни, че фамилията й постоянно ходело на отмора в Джърси, когато тя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР