Супербогатия си мъж с хапчета мори алчна съпруга и му

...
Супербогатия си мъж с хапчета мори алчна съпруга и му
Коментари Харесай

Държанка мори олигарх с лекарства


Супербогатия си мъж с хапчета мори алчна брачна половинка и му взима всичко .

Някогашният съветски милиардер и олигарх Андрей Лобанов плаче горчиво и е без стотинка в джоба. Той става жертва на огромната си обич Алиса. Списание „ Уоман “ напомня историята на блестящия московски предприемач. Дълго време той грее по приеми в съветската столица и разисква покупко-продажби с „ Газпром “. Сега не се вижда на никое място. Забогателият при разпада на Съюз на съветските социалистически републики Лобанов стартира да се срутва стремглаво през 2010 година Причината е, че среща пробивната Алиса, подвизаваща се измежду елита сякаш като бизнес дама. Всъщност задачата й е да забърше някого. Двамата се женят бързо и се мъкнат в тандем по коктейли. Но зад картината на паралия, хванал млада и хубава мацка, се крие ужасяваща реалност. Алиса разтваря мощни седативи в кафето и чая на Андрей, написа България Днес.

Преуспяващият нов буржоа се трансформира в „ кактус “. Спира да поддържа връзка с другари, а Алиса поставя ръка на бизнеса му. Превежда всички активи в свои персонални сметки и ошушквa дрогирания си мъж. Това не й стига - когато към този момент е напълно изкуфял, го завежда в Маями. Заключва го в един от личните му жилища, връща се в Москва и споделя на всички в обкръжението си, че Андрей е в клиника за психичноболни. Зад океана плененият бизнесмен продължава да бъде тровен. Алчната младоженка подрежда на прислугата да му дава постоянно „ медикаментите “. Възползва се от неадекватността му и в един миг (около 2016 г.) взима и жилището в Маями , и първокласните парцели на Андрей Лобанов в Москва. Алиса си присвоява също вила в Сен Тропе - наложителна облага за всеки уважаващ себе си съветски престъпник.

Планът й е да убие към този момент непотребния си мъж, само че една от слугините в Маями го избавя. Усъмнена, че работодателят й е тъпкан с антипсихотици съзнателно, тя стопира да му дава хапчетата. После го приютява в скромния си дом. Андрей се връща в Москва, живее от подаяния на другари и мрънка под сурдинка, че е излъган. Алиса предстоящо изчезва от полезрението на обществото и не си подвига телефоните. Има съмнения, че е в Сен Тропе и не я ловят нито наказания, нито нещо друго. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР