Супер звездата Шакира се изправя пред съда заради обвинения в

...
Супер звездата Шакира се изправя пред съда заради обвинения в
Коментари Харесай

Шакира се изправя пред испански съд по обвинения в укриване на данъци

Супер звездата Шакира се изправя пред съда поради обвинявания в укриване на налози. Изслушването ѝ ще се организира в Барселона на 12 юни. Именно там Шакира споделя фамилно гнездо дружно с футболиста Жерар Пике и двете им момчета.
Шакира заплати 14,5 милиона евро на данъчните в Испания Поп звездата беше обвинена в укриване на налози
Обвиненията по отношение на певицата са, че не е плащала налози в Испания сред 2011 година и 2014 година Случаят обгръща единствено този интервал, защото срокът за правосъдно гонене на хипотетичните данъчни нарушавания през 2011 година е изминал, написа БГНЕС.

Според отбраната обаче Шакира публично е записана като гражданин на Испания през 2015 година, до тогава колумбийката живяла на Бахамите.

Друга опорна точка в отбрана на певицата е, че до 2014 година тя е спечелила по-голямата част от парите си в интернационалните турнета и не е живяла повече от шест месеца годишно в Испания – причина за формален поданик в иберийската страна.
Шакира укривала налози в размер на 14,5 млн. евро От 2011 година певицата живее в Барселона, а съгласно испанския закон това я задължава да заплаща подоходен налог
Със своя жанр - микс от латински и арабски ритми и рок въздействия, Шакира е една от най-големите звезди на Латинска Америка, с огромни международни шлагери като „ Hips Don't Lie” и „ Whenever, Wherever”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР