Супер звездата Селин Дион държи в резерв 500 чифта обувки

...
Супер звездата Селин Дион държи в резерв 500 чифта обувки
Коментари Харесай

Селин Дион с 500 чифта обувки на турне! СНИМКИ

Супер звездата Селин Дион държи в запас 500 чифта обувки за турнето в поддръжка на новия й албум Courage (издаван у нас от Sony Music/ “Вирджиния рекърдс “).

Te се извозват в обособен камион и без значение дали са носени по време на концерта, персонален помощник се грижи за блясъка и здравината им всяка вечер без изключение.

Изпълнителката на вселенския шлагер My Heart Will Go On сменя седем тоалета по време на всяко шоу, избирани взаимно със стилиста й Пепе Муньоз. Екзотичният латинос е първият мъж, с който тя се появява обществено след гибелта на брачна половинка й Рене Анжелил.

Продуцентът, менажирал кариерата й цели три десетилетия, си отиде преди три години от рак. Муньоз е със 17 години по-млад от Дион и проби в най-близкото й обграждане първо като танцьор, след което бе припознат от нея като сродна душа и най-хубав другар.

Малко преди старта на турнето в Съединени американски щати екипът на Селин Дион излезе с намерено писмо в обществените мрежи, с което тушира слуховете, че стилистът „ управлява “ живота на певицата и я е изолирал от околните й хора.

След това с присъщото си възприятие за комизъм и безпардонна искреност носителката на „ Грами “ обезглави изказванията, че са дружно. „ Пепе е гей! Доста хора не си дават сметка за това в началото. “, съобщи Дион в тв изявление.

Купидон не е за нея

Тя е безапелационна, че към момента не е подготвена да се среща с някого след загубата на колегата си.

„ Липсва ми това да бъда докосвана, да чуя „ Красива си “. И в случай че някой ден срещна индивида, с който желая да бъда, ще го покажа на драго сърце на света. Не съм самотна. Заобиколена съм от екип и другари, които извървяха целия този път с мен и Рене, и им вярвам. “, безапелационна е канадската поп дива.

Тримата мъже я чакат у дома

Турнето в поддръжка на Courage е първото, в което Селин Дион не е съпроводена от децата си. 9-годишните й близнаци Еди и Нелсън замениха частните уроци в петзвездни хотели, километричните опашки за селфи и пропътуваните благи измежду облаците с дома си в Лас Вегас.

За малчуганите се грижи братовчедка на Селин Дион, която е до тях от кърмаческа възраст. Големият й наследник Рене-Чарлз младши пък е предан на хип-хопа и тренира хокей.

„ За мен това е голяма стъпка, защото сме се разделяли най-дълго за десетина дни до в този момент. За тях е по-важна стабилността в всекидневието, да вървят на учебно заведение, да играят. На първия ми концерт в Квебек ми пожелаха триумф във видеочат тъкмо преди да изляза на сцената. Видях, че се оправят отлично и без мен. “, споделя Селин Дион..

Остарява като катедрала

Най-успешният музикален износ на Канада стартира новата глава в живота си на 51. Шегува се, че не брои първата цифра и занапред ще прохожда към най-хубавите си моменти. По-рано тази година Селин Дион разяснява спекулациите за здравословното й положение поради загубата на тегло.

„ Да, аз съм малко финна. Но съм добре. Винаги съм обичала да се дивжа и това се отразява на фигурата ми. Новата ми пристрастеност е балета. Влизам в залата четири пъти седмично, върша дълги извършения за разпъване. Чувствам се по-силна и по-красива с напредването на годините. “, успокои почитателите си тя.

Дион няма нито една пластична промяна по себе си. Единственото, което си е разрешила да оправи, са зъбите, които я трансформират в обект на насмешки още в учебно заведение. Въпреки статуса си на мултиплатинен актьор продължава да се гримира сама преди концерт.


Категорична е, че в никакъв случай няма да си постави ботокс, тъй като желае публиката й да се свързва с същински човек на сцената, а не с подигравка.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР