Супер звездата на Португалия и клубния Ал-Насър от Саудитска Арабия

...
Супер звездата на Португалия и клубния Ал-Насър от Саудитска Арабия
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо пред пореден рекорд

Супер звездата на Португалия и клубния Ал-Насър от Саудитска Арабия - Кристиано Роналдо е в навечерието на следващия си връх. Остават броени минути до началото на квалификационния цикъл за Евро 2024 на националния му тим против Лихтенщайн. Още със самото си стъпване на терена Роналдо ще се трансформира във футболиста с най-вече интернационалните срещи на национално равнище за всички времена.

Към момента той има 196 изиграни мача, колкото има и легендата на Кувейт - Бадер Ал-Мутауа. Бившият футболист на Реал Мадрид, Ювентус и Манчестър Юнайтед е още и единственият представител на народен тим в топ 5 на класацията.

Португалия претърпя същинско отчаяние на Мондиал 2022 в Катар откакто отпадна на крачка от финалната четворка след загуба с 0:1 от Мароко на 1/4-финалите. Тогава породи и напрежение сред Роналдо и останалата част от тима, само че все още националите на страната от иберийския полуостров наподобяват сплотени и подготвени за своя поход към Германия и Евро 2024.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Дали е по този начин, следва да разберем в мача сред Португалия и Лихтенщайн, който стартира от 21:45 българско време. Следващият мач на тима пък е след три в посещение против Люксембург на 26 март (неделя) още веднъж от 21:45 българско време. И двата мача Кристиано и компания нямат опция с изключение на успеха.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР