Супер звездата на американската поп музика Кейти Пери вчера спечели

...
Супер звездата на американската поп музика Кейти Пери вчера спечели
Коментари Харесай

След съдебна битка: Кейти Пери се мести в манастир

Супер звездата на американската поп музика Кейти Пери през вчерашния ден завоюва по правосъден път 1,5 млн. $, откакто беше почетен искът й да се реалокира да живее в някогашен манастир в Лос Анджелис.
Певицата има 106 млн. почитатели в Twitter – най-вече от всички в целия свят, само че постави огромни старания, с цел да завоюва на своя страна две възрастни монахини, които живееха в манастира.
Римокатолическата епархия се съгласи да продаде парцела на Пери. Но двете монахини останаха непоколебими, даже и откакто Пери ги посети и пя за тях. Монахините упорстваха, че са в правото си да продадат парцела на притежателя на ресторант Дейна Холистър.
Миналата година арбитър разгласи за незабележим нотариалния акт, публикуван на Холистър, който искаше да трансформира живописното място в хълмистия квартал Лос Фелиз в бутиков хотел.
След един ден обсъждане правосъдни заседатели в Лос Анджелис взеха решение през вчерашния ден, че Холистър подвеждащо се намесил по време на продажбата на парцела на Пери, като даже твърдял, че е негов притежател.
Съдът присъди на Пери 1,57 млн. $, а на католическата епархия – 3,47 млн. $, за правосъдни разходи.
Църквата и Пери могат да получат даже и повече при втората фаза на делото, която стартира на 1 декември, тъй като съдът ще отсъди и цената на вредите, съобщи БГНЕС.
Адвокатът на Холистър съобщи, че общо 5 млн. за правосъдни разходи са прекомерно огромна сума. Предстои Пери да завърши преместването си в манастира.
Тя се съгласи да заплати 10 млн. авансово за бъдещия си дом и още 4,5 млн. за създаване на място за молитвено уединение в границите на парцела.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР