Супер звездата Кристиано Роналдо излезе с обръщение от личния си

...
Супер звездата Кристиано Роналдо излезе с обръщение от личния си
Коментари Харесай

Роналдо с емоциална изповед: Никога няма да обърна гръб на Португалия

Супер звездата Кристиано Роналдо излезе с послание от персоналния си профил в обществените мрежи. Капитанът на Португалия даде да се разбере, че няма да се откаже от тима, макар обстоятелството, че беше запаса в последните два мача.

" Да печеля Световно състезание за Португалия беше най-голямата и амбициозна фантазия в кариерата ми. За благополучие завоювах доста трофеи от интернационално измерение, в това число Португалия, само че слагането на името на страната ни на най-високото ходило в света беше най-голямата ми фантазия.

Борих се за това. Борих се крепко за тази фантазия. В 5-те изяви на международните шампионати над 16 години, постоянно на страната на великите играчи и подкрепян от милиони португалци, дадох всичко от себе си. Оставих всичко на терена. Никога не се отхвърлих от битката и в никакъв случай не се отхвърлих от тази фантазия.
 Роналдо има желание да играе и на идващото Световно състезание
Роналдо има желание да играе и на идващото Световно състезание

За това загатна една от сестрите му Катя Авейро

За страдание през вчерашния ден сънят свърши. Не си коства да реагираш на спекулациите. Просто желая всички да знаете, че доста е казано, доста е написано, доста е спекулирано, само че моята посвещение към Португалия не се е трансформирало нито за момент. Винаги съм бил един, борещ се за задачата на всички и в никакъв случай не бих обърнал тил на сътрудниците и страната си.

Няма какво повече да се каже към този момент. Благодаря ти, Португалия. Благодаря ти, Катар. Мечтата беше хубава, до момента в който продължи... Сега се надяваме, че времето ще бъде добър консултант и ще разреши всеки самичък да си направи изводите ", написа Роналдо.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР