Супер звездата Хари Кейн може да удължи договора си с

...
Супер звездата Хари Кейн може да удължи договора си с
Коментари Харесай

Хари Кейн иска да векува в Тотнъм

Супер звездата Хари Кейн може да удължи контракта си с Тотнъм. 

Настоящото съглашение на нападателя с лондонския клуб е до юни 2024 година Не е имало договаряния за удължение на контракта от август 2021 година, когато Кейн искаше да премине в Манчестър Сити, само че не съумя.

В последно време Хари беше фокусиран върху Световното състезание през 2022 година, а Тотнъм се приготвяше за зимния трансферен прозорец, тъй че нямаше доста опция страните да обсъдят евентуално удължение. Планирано е договарянията на Тотнъм с Кейн да се проведат незабавно след затварянето на зимния трансферен прозорец. Нападателят ще бъде отворен за сключване на нов контракт, съгласно The ​​Athletic.
 Мечтата на Тен Хаг е да направи Хари Кейн
Мечтата на Тен Хаг е да направи Хари Кейн " червен демон "

Има действителна опция той да напусне Лондон

Ключовите фактори в договарянията ще бъдат по какъв начин ще се показа Тотнъм в Шампионската лига и ФА Къп, както и кои играчи ще притегли клубът, какви ще са вероятностите пред тима.

За Кейн проектите и упоритостите на клуба постоянно са били най-важните фактори при вземането на решения.

Нападателят желае да печели титли с Тотнъм и е по-фокусиран върху това да го реализира скоро, в сравнение с да си тръгне. Представителите на Кейн не са водили съществени полемики с други клубове за възможен трансфер.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР