Супер вторник не поднесе изненади, като президентът на САЩ Джо

...
Супер вторник не поднесе изненади, като президентът на САЩ Джо
Коментари Харесай

Ключови изводи за Супер вторник: реванш Байдън-Тръмп и предупреждения и за двамата

Супер вторник не сервира изненади, като президентът на Съединени американски щати Джо Байдън и някогашният президент Доналд Тръмп се оказаха най-големите спечелили в най-големия ден от гласуването в първичните избори в Съединени американски щати. Но имаше предупредителни сигнали и за двамата претенденти, защото сезонът на акцията през 2024 година се насочва към тежка фаза в навечерието на президентските избори през ноември.

Часове след затварянето на изборните секции в Калифорния в супервторник, двамата претенденти, които се насочват към планувания президентски мач-реванш, задават тона на акциите си преди гласуването през ноември.

Беше предсказуемо и тревожно за гласоподавателите, които са най-важни в президентските избори в Съединени американски щати през 2024 година: нерешили гласоподаватели в основни щати, които се трансформират.

Демократът, президентът Джо Байдън, предизвести за „ екзистенциална “ национална опасност и „ мрак “, в случай че неговият републикански противник завоюва конкуренцията за Белия дом.

" Преди четири години се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР