Супер свежо,оригинално и все така забавно , собщиха то телевизията.

...
Супер свежо,оригинално и все така забавно , собщиха то телевизията.
Коментари Харесай

„Шоуто на Цитиридис“ се завръща в ефира на bTV на 5 септември

Супер свежо,оригинално и все по този начин занимателно, собщиха то малкия екран.

Очарователният Николас, бендът и целият екип на предаването са подготвени с нова порция първокачествен комизъм и към този момент нямат самообладание да зарадват феновете с " нещо смешно всеки ден ", каквото е мотото на новия сезон. И тази есен късното шоу ще продължава да забавлява и онлайнфеновете си с нови страхотни цифрови епизоди на " По-късното шоу на Николас Цитиридис ", които ще са налични за всички незабавно след ефир в на шоуто и на.

Още със старта на новия сезон в понеделник шоуто ще сложи " точка " на лятото с истинска и повече от смешна дисекция на най-важните и занимателни събития от последните месеци. Много смях и необятни усмивки пред екраните ще провокира и разходката на Николаосне с какво да е, а с " машина на времето ". В бъдещето, водещият ще открие, че " тъпите смехории " са безусловно неразрешени, само че несъмнено той ще оправи това.

  " В крайник с времето " и без да пропускакомичния детайл " Шоуто на Николаос Цитиридис " ще започва акция, в която някои от звездите на България ще споделят за какво е значимо да се гласоподава. Популярните лица ще опишат пред камератаи какво им се е случило, когато не са дали своят вот и дали са съжалявали по тази причина.

Със старта на новия сезон " Шоуто на НиколаосЦитиридис " може да се похвали, че e втората сертифицирана екоустойчива въглеродно неутрална телевизионна продукция в България. Предаването се осъществя в сходство с така наречен " зелените практики ” (GreenFilming) с грижа за околната среда и полагa старания за понижаване на въглеродния си отпечатък. Въвеждането на " зелени практики ” се сертифицира от английската платформа albert, част от BAFTA (British Academy ofFilmandTelevisionArts), която подкрепя екологичната резистентност на телевизионната и кино промишленост повече от 10 години. 

През лятото, за първи път в историята си, шоуто показа интерактивна галерия с радостни фотографии подбрани от всичките му сезони до момента. Изложбата включваше 26 неповторими фотоси с лицата на едни от най-големите звезди на България по време на гостуването им при Николаос и направи грациозен преход и с усмивка към новия му сезон.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР