Супер съм, изпълнихме и тази цел - европейски шампион за

...
Супер съм, изпълнихме и тази цел - европейски шампион за
Коментари Харесай

Едмонд Назарян: Следващите цели са световна и олимпийска титла

" Супер съм, изпълнихме и тази цел - европейски първенец за юноши до 20 години. Сега предстоят други задания - международна и олимпийска купа ", разгласи Едмонд Назарян при завръщането си в България от шампионата на Стария континент за юноши в Рим, съобщи кореспондент на БГНЕС. Той победи в категория до 63 кг.

" На самото съревнование си проличава какъв брой си квалифициран. Резултатът, който реализирах, демонстрира, че сме се справили добре. Сега би трябвало по същия метод да се готвим за идващите шампионати. Усеща се почит от страна на противниците към мен. Но това няма значение, аз постоянно би трябвало да демонстрирам моята битка, тъй като в случай че разгадавам на това, може да се объркат нещата ", показа още синът на именития Армен Назарян.

Еди се завърна с полет през Белград, където тази година ще се организира Световното за мъже. " Ако и там подвигна знамето на България, ще се веселя доста. Ще дам всичко от себе си, нека да се получат нещата. Само да сме здрави, Дай Боже ", продължи Назарян-младши.

" Има леки травми, те се натрупват с времето и след надпреварата, когато се отпуснеш душевен, стартира да боли. Но и те са преодолими, би трябвало отмора ", призна Едмонд.

" За сътезанията при мъжете е нужна друга подготовка. На международното ще има и азиатски противници, които са дружга школа. Избрали сме този път. Сега съветските борци ги нямаше, само че освен те са мощни. ", сподели още той.

" Отпразнувахме триумфа с треньора ми - Емил Иванов, който има рожден ден ми и с тима. Това беше подарък за него. Зарадвах го със златото. Искам да благодаря за неговите старания. С неговата помощ ще стигнем най-хубавите резултати. Баща ми беше в трибуните и гледаше. За мен е по-добре той да е там, тъй като има доста напрежение, други страсти, които малко пречат. Мисля че е по-добре той да гледа в профил. Баща ми е доста прочувствен, само че умее да ми дава нуждана сила в избрани моменти, постоянно слушам неговия глас в залата.... Искам да благодаря на треньорите в националния тим – Юлиян Георгиев, Тарек Абделслам, на спонсорите – фамилия Ганчеви, които ни основават идеални условия за подготовка “, приключи Едмонд Назарян /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР