Супер-продажбите в Geekbuying включват отстъпки с купони и при плащане

...
Коментари Харесай

От днес: супер-продажби в Geekbuying


Супер-продажбите в Geekbuying включват отстъпки с купони и при заплащане през PayPal

Очакваните супер-продажби на електроника в световния онлайн магазин Geekbuying започнаха през днешния ден. Потребители от целия свят ще могат да се възползват от понижени цени за голямо многообразие от артикули, извънредни отстъпки и други придобивки, включително опция за кешбек на цената на поръчките след присъединяване в игра.

Пазаруването в онлайн магазина може да бъде много преференциално с потребление на купони за отстъпка. Ето кои са те и отстъпките според от цената на поръчката:

Super Sale купони:

В допълнение, при заплащания на поръчките, направени през системата PayPal, онлайн магазинът дава спомагателна отстъпка, според от цената на договорката:

PayPal отстъпки:

Според изискванията на акцията, Super Sale купоните и PayPal заплащанията би трябвало да се ползват дружно, с цел да могат купувачите да се възползват от отстъпките.  Така да вземем за пример, първичната цена на прахосмукачката е $110,00, само че при потребление на ваучър GKB22SS3 получавате $10 отстъпка, при заплащане през PayPal – още $5 отстъпка и крайната цена става $95.

Тази прахосмукачка може да бъде купена с $15 по-евтино при наслагване на отстъпките

Наличните артикули в акцията да супер-продажби са разграничени в няколко категории:

Потребителската електроника е единствено една от няколко огромни категории артикули в акцията за супер-продажби

На уеб страницата на Geekbuying е оповестено и, където в детайли са разказани стъпките, които купувачите би трябвало да създадат, с цел да се възползват от отстъпките и промоциите.

Продуктите от акцията Super Sale могат да се поръчат за доставка от разнообразни европейски хранилища

Същевременно е налична и свободна продажба с кешбек алтернатива за поръчки на оптималната стойност до $2000. Купувачите могат да вземат участие в колелото на шанса за всеки поръчан артикул, а имената им на печелившите се афишират всеки ден.

спонсорирана публикация
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР