Супер предложенията ще зарадват потребителите във всички магазини на оператора

...
Супер предложенията ще зарадват потребителите във всички магазини на оператора
Коментари Харесай

Най-желаната игрова конзола PlayStation®5 очаква почитателите на виртуалните преживявания във Vivacom

Супер предложенията ще зарадват потребителите във всички магазини на оператора

Vivacom ще зарадва всички запалени геймъри със специфични оферти за най-желаната игрова подпора PlayStation®5.

От февруари 2023 година, във всички магазини на оператора, потребителите ще имат опцията да избират сред пакетите PlayStation®5, приближаващ с втори DualSense контролер и игрите „ Gran Turismo 7 Standard Edition “ и „ God of War Ragnarök “ на атрактивната цена от 42,98 лв. на погашение на месец при подписване нa 36-месечен контракт за EON Premium, както и PlayStation®5 Digital в комплект с втори DualSense контролер на цена от 29,98 лв. на погашение на месец при подписване на 36-месечен контракт за EON Premium.

Всички почитатели на игрите към този момент могат да се обединят с другар или пък да се изправят един против различен в един изцяло нов свят, изпълнен с завършения и провокации, с помощта на специфичните оферти на Vivacom.

PlayStation®5 е игрова подпора от най-ново потомство, съчетаваща неповторими благоприятни условия като 120Hz периодичност на освежаване на фрагментите, HDR технология на картината и 4К резолюция за една още по-оживена графика и наситена гама от цветове, с цел да обезпечи напълно нови вълнуващи гейминг преживявания.

За United Group:

Базираната в Нидерландия United Group е водещ телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа. Компанията развива активност в осем страни и има над 15 милиона консуматори и близо 15 000 чиновници. Генерира годишни доходи в размер на близо 2,6 милиарда евро. United Group обезпечава най-широкото мрежово покритие в района и предлага на потребителите най-атрактивната селекция на ТВ наличие от целия свят. Сериозните вложения в цифрова инфраструктура, наличие и технологии подсигуряват отличното качество на продуктите и услугите, които дава на клиентите. От март 2019 година мажоритарен притежател на United Group е BC Partners, една от най-големите световни капиталови компании.

От юли 2020 година Vivacom е част от United Group. В България групата включва още Nova Broadcasting Group и вестник Телеграф.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР