Супер лъскава кола ще вози Мис България 2017г. Тамара Георгиева.

...
Супер лъскава кола ще вози Мис България 2017г. Тамара Георгиева.
Коментари Харесай

Тамара Георгиева се вози на кола за 500 бона

Супер лъскава кола ще вози Мис България 2017г. Тамара Георгиева. Гаджето й Стивън Роуз получи като подарък от майка си – бизнесдамата Катя Роуз, прескъп „ Макларън “, модел 570 GT, на стойност близо половин милион лв..

Стивън, който се дипломира в първокласен лицей в Барселона преди броени дни, получил колата като подарък поради сполучливото си довеждане докрай и незабавно гордо се снима с возилото, цвят черна пантера. Двойката сега отмаря в Гърция. На церемонията по завършването участваха двете обичани дами на Стивън – майка му Катя и половинката Тамара, която неотдавна се реалокира в Барселона, с цел да е по-близо до обичания си.



Въпреки че са от доста години двойка, Тамара не живееше с гаджето си, което съгласно светските клюкари към този момент е готово да й предложи брак. Двамата обмисляли брак отвън България, с цел да се отърват от папараците, а и семейство Роуз имат парцели в чужбина, един от които в Барселона.

Двойката стана известна с избора на Тамара за най-красива българка за 2017г. Преди да поправя носа си миската бе подложена на рецензии, че не дава отговор на идеалите за хубост на една Мис. Тогава точно бъдещата й свекърва – ултрабогатата Катя Роуз, твърдо я отбрани, а Тамара до през днешния ден работи във фамилния бизнес на бъдещия си брачен партньор и постоянно е един до друг с Катя, написа „ България Днес “.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР