Super Bowl Sunday е известно, че събира хората заедно –

...
Super Bowl Sunday е известно, че събира хората заедно –
Коментари Харесай

Super Bowl Sunday: Играта, партитата, отборите – коя е любимата част на Америка?

Super Bowl Sunday е известно, че събира хората дружно – и по доста разнообразни аргументи. За доста самоопределящи се футболни почитатели обичаната им част е да гледат самия мач. Сред почитателите, които не са футболни, множеството споделят, че обичаната им част е да гледат рекламите, дружно с купона с другари и гледането на шоуто на полувремето.

Американците са разграничени по отношение на това кой желаят да завоюва огромната игра тази година. На Запад те са склонни да поддържат 49ers, в Средния Запад повече за Chiefs.

За малко над половината от страната няма значение кой ще завоюва Super Bowl 2024 и тази група се интересува повече от празненствата и рекламите, в сравнение с от самата игра. Кой тим печели е по-важно за футболните почитатели.

А за някои малко залагане е част от заниманието. Около един на всеки петима възрастни американци споделят, че е най-малко ненапълно евентуално да заложат малко пари на тазгодишния Super Bowl. И футболните почитатели са повече от четири пъти по-склонни да кажат, че ще го създадат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР