Суонзи записа важен успех с 1:0 като гост на Барнзли

...
Суонзи записа важен успех с 1:0 като гост на Барнзли
Коментари Харесай

Суонзи погледна смело към финала на Уембли

Суонзи записа значим триумф с 1:0 като посетител на Барнзли в първи мач от плейофите за влизане във Висшата лига. Уелският отбор осъществя попадение в заключителните минути на първото полувреме, които имат дават отличен задатък преди реванша.

Двата отбора стартираха в равностойно движение и в първите минути на дуела липсваха головите положения.

В 39-ата минута гостите откриха резултата. Андре Аю направи страховит пробив, след което с хубав изстрел осъществя в десния ъгъл на Брадли Колинс.

В началото на втората част домакините имаха две отлични благоприятни условия да изравнят резултата. Карлтън Морис нанесе мощен изстрел от границата на наказателното поле, който бе блокиран чудесно от Фредерик Уудман. Калъм Бритън доближи до отбитата топка, само че и той бе отхвърлен от вратарят на Суонзи.

В 68-ата минута Конър Хурихейн стреля от директен свободен удар, само че Брадли Колинс се намеси уверено. Четири минути по-късно гостите имаха още една добра опция. Джамал Лоу проби чудесно в наказателното поле, след което нанесе изстрел, само че топката прелетя над вратата.

Дълбоко в добавеното време Карлтън Морис можеше да донесе равенството на Барнзли, само че изстрелът му попадна в напречната греда.

С постигнатия триумф на Суонзи му би трябвало ново чудесно показване в събота, когато двата отбора ще се изправят в реванша, с цел да се класира за финала на „ Уембли “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР