Суниса Суни“ Лий може да е действащата шампионка в многобоя

...
Суниса Суни“ Лий може да е действащата шампионка в многобоя
Коментари Харесай

Как Суни Лий отказа да позволи на „наистина страшното“ бъбречно заболяване да я спре да се завърне за Олимпиадата през 2024 г.

Суниса „ Суни “ Лий може да е настоящата шампионка в многобоя по гимнастика за дами, само че известно време не беше сигурна дали ще може да се върне, с цел да отбрани купата си на Олимпийските игри в Париж през 2024 година това лято.

20-годишната, която се записа в университета Auburn, откакто завоюва златото на Олимпийските игри през 2020 година Токио взе сложното решение да се отдръпна от тепиха и да приключи кариерата си в колежа през април поради „ здравословен проблем, който не е обвързван с гимнастиката “, за който тя по-късно показа, че е нелечимо бъбречно заболяване.

И макар че тя отхвърли поканата да участва на лагера за асортимент на тима на Съединени американски щати за международното състезание през септември, тя към момента се надява да се възвърне в точния момент, с цел да се състезава в Париж, впечатляващо достижение, като се има поради, че здравословните й проблеми съвсем сложиха завършек на кариерата й за непрекъснато.

„ Беше в действителност ужасно и в действителност, в действителност сърцераздирателно “, сподели Лий пред E! Новини в екск...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР