Sumo Digital обявиха в края на миналата седмица, че Hood:

...
Sumo Digital обявиха в края на миналата седмица, че Hood:
Коментари Харесай

Hood: Outlaws & Legends вече е златна

Sumo Digital оповестиха в края на предходната седмица, че Hood: Outlaws & Legends към този момент е златна, т.е. – първите дискове са подготвени да поемат към продуктовата линия и работата по нея е дефинитивно завършена.

Hood: Outlaws & Legends е освен ексцентричен взор към легендата за Робин Худ (така да вземем за пример Мариан не е нежна дама, а невъзмутим и смел убиец), само че и се чака да е една от игрите на 2021. Отличаваща се с чудесна визия и история, Hood: Outlaws & Legends е мултиплейърен PvPvE, в който вместо вие и вашите приятели да се пробвате да откраднете от богатите, с цел да раздадете на бедните, задачата ви ще се усложни, че ще сте два тима, които се борят с неприятните. И споменавайки бедните и онеправданите, тук също има детайл, който се отклонява от познатата на всички ни легенда. След всеки сполучлив обир, вие избирате какво да дадете на мирното население и какво да запазите, като несъмнено ще би трябвало да балансирате деликатно сред тях и членовете на екипа ви, които сигурно ще желаят дял от плячката.

Играта ще е класово основана, като всеки един клас ще идва с разнообразни свои характерности, мощни и слаби страни. Sumo Digital към този момент ни показаха главните класове в Hood: Outlaws & Legends:,, Hunter и, които ще би трябвало да употребявате стратегически, извличайки оптималното от техните преимущества.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР