Summit E16 Flip и Summit E13 Flip Evo допълват успешната

...
Summit E16 Flip и Summit E13 Flip Evo допълват успешната
Коментари Харесай

MSI Summit – 2-в-1 лаптопи за различни сценарии


Summit E16 Flip и Summit E13 Flip Evo допълват сполучливата бизнес серия на MSI
(снимка: MSI)

Нови модели попълнят линията мобилни компютри MSI Summit, която към този момент е добре призната от бизнес потребителите. MSI сподели трансформиращите се преносими компютри Summit E16 Flip и Summit E13 Flip Evo на виртуално събитие, като показва разнообразни стилове на работа и по какъв начин Summit може да освободи капацитета на потребителите и да форсира бизнеса и продуктивността.

„ Очаквате преносимия компютър да бъде извънредно тъничък, с висока продуктивност, неповторим дизайн, комфортен и благонадежден. Най-новите преносими компютри Summit оферират всичко това ”, обявиха от производителя по време на.

Новата серия Summit отразява перфекционизма на „ златното сечение ” с екран 16:10. За да сътвори най-хубавото преживяване, MSI учи естетичните закони в математиката и природата, и илюстрира съвършенството на златното сечение в новите 2-в-1 устройства.

Новият Summit преносим компютър е основан да бъде инструмент за бизнес експерти
(снимка: MSI)

От слагането на логото, до дизайна на корпуса и екрана, MSI употребява закона на златното сечение, с цел да сътвори безупречни преносими компютри за перфекционисти и експерти. Потребителите могат да изберат 13-инчовия E13 или 16-инчовия E16 с по-голям екран съгласно техните условия.

Тук се случва вълшебството – когато екранът се уголемява от съответствие 16:9 до 16:10 и предлага 10% повече забележима повърхност, като обезпечава повече място за информация, по-малко приплъзване и в допълнение възстановяване на продуктивността.

Що се отнася до шасито, Summit E13 Flip Evo и Summit E16 Flip могат да се обръщат на 360 градуса. Трансформиращият се дизайн е адаптивен към разнообразни сюжети. Серията Summit може да бъде най-хубавият инструмент по време на конференции и събития. Лаптопът може да стане презентационен екран или просто да се употребява за обзор на материали на конференции като таблет и да се обърне в режим „ палатка ” за водене на бележки по време на групова полемика.

Потребителите имат избор на два размера Summit – 13-инчов E13 или 16-инчов E16
(снимка: MSI)

Освен това, посредством индустриалния развой с ЦПУ, шаситата са тънки и елегантни, само че извънредно здрави. С неповторимата технология за екструдиране на алуминий шасито Summit E13 Flip Evo обезпечава висока устойчивост, а пантите могат да работят дълготрайно години наред.

Summit серията освен е приятна за окото, само че и мощна като продуктивност. E13 Flip Evo е планиран с най-новата платформа Intel Evo, оборудвана с 11-то потомство процесор Core i7, който усъвършенства продуктивността със 150%, и графика Iris Xe, която е 4,5 пъти по-бърза от предходната генерация UHD графика.

Освен това Summit E13 Flip Evo се показва с 10% по-добре от другите преносими компютри 2-в-1 от същия клас, по данни на MSI, и е съвършен за бързо изменящи се стилове на работа.

За хората, които работят отдалечено, скоростта на трансфер е основна! Серията MSI Summit, оборудвана с PCIe Gen.4 SSD, обезпечава двойна честотна лента. В съпоставяне със общоприетите USB интерфейси, Thunderbolt 4 предлага четири пъти по-висока скорост.

Освен това, Wi-Fi 6E доста усъвършенства скоростта и продуктивността на мрежата, с помощта на доста разширената честотна лента без разстройства от други безжични устройства.

MSI Noise Reduction Cam лимитира шума и прави изображенията по-качествени
(снимка: MSI)

За да се оправи с възходящата наклонност за видео срещи, новата серия MSI Summit предлага тройна отбрана на уеб камерата. От индикаторната лампичка, клавишната композиция за включване/изключване, до добре преценения физически комутатор в профил на преносимия компютър, тя в действителност може да отбрани поверителността на потребителя.

От друга страна, MSI предлага и висококачествени аудио и видео конферентни диалози. Всички фонови разстройства могат да бъдат изключени. MSI Noise Reduction Cam лимитира шума в сигнала и по този начин разрешава генериране на  качествени изображения, което я прави незаменима при работа в среда със слаба светлина.

В допълнение към качеството на изображението, потребителите към този момент не би трябвало да се тормозят и от околния звук. Функцията за шумопотискане отстранява неотложно всички фонови шумове, както във високоговорителите, по този начин и в микрофона, и отстрани даже най-слабото фоново бръмчене.

Summit E16 Flip се предлага с мастилено-черно шаси със златни ръбове. Този тъничък и лек преносим компютър е за консуматори, които са непрекъснато в придвижване. Нещо повече, с изящния си дизайн Summit E16 Flip е номиниран за премията „ IF Design Award ”, което сигурно го трансформира в артистична джаджа, която акцентира условия усет на своя собственик.

В един от сюжетите Summit се употребява в режим „ палатка ” с докинг станция и химикалка
(снимка: MSI)

Върхът в характерностите на Summit E13 Flip Evo и Summit E16 Flip е новата графична карта Nvidia. Мощният служащ Summit E16 Flip може да се оправи с по-широк набор от взискателни задания и основаване на наличие, както и с 3D програмен продукт и разнообразни креативен планове. С извънредния нов термичен дизайн „ Dynamic Cooler Boost ”, Summit E16 Flip работи безшумно под 35 dB, даже когато процесорът е под цялостно натоварване.

Освен това Summit E16 Flip разполага с 4 микрофона, с цел да подсигурява, че звукът може да бъде добре записан за висококачествени конферентни диалози. Всички тези оптимизации разрешават на потребителите да се възползват от цялостния капацитет на хардуера. Summit E13 Flip Evo и Summit E16 Flip са оборудвани още с функционалности за корпоративна сигурност и батерия за 20 часа живот.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР