Сумите, които се предлагат за глас за предстоящите парламентарни избори

...
Сумите, които се предлагат за глас за предстоящите парламентарни избори
Коментари Харесай

По-скъп купен вот за изборите на 2 април, цената за глас стига 150 лв.

Сумите, които се оферират за глас за идните парламентарни избори на 2 април, са по-високи от тези на всички досегашни избори и вървят сред 100 и 150 лева

Това заяви в Бургас основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Петър Тодоров. Той пристигна в морския град, с цел да връчи 10 револвера “Валтер ” и 17 електропреносими револвера “Тейзър ”, с които да се възобнови оръжейната система в Министерство на вътрешните работи с по-нови и модерни късоцевни оръжия.

„ Работим извънредно интензивно против пазаруването на гласове. Както в бургаската дирекция и в цялата страна текат голям брой полицейски интервенции. Резултатите все още са над 64 досъдебни производства, над 350 оперативни и очевидни сигнала, обхванали сме целия контингент, за който имаме данни, че се занимава с този тип незаконна активност и до изборния ден в това число ще организираме профилирани полицейски интервенции ", сподели гл.комисар Тодоров.
И добави, че се работи по всяка една скица - и типичен като опрощаване на борчове от лихвари и предоставяне на пари на ръка, както и по някои по-осъвременени, като предложение на обществени услуги от някои администрации. Главният секретар на Министерство на вътрешните работи обаче не конкретизира кои са тези администрации. На места имало и данни за корпоративен избор.

" Работим по всеки сигнал, без значение за коя политическа мощ става въпрос “, добави Тодоров. Той предизвести, че инспекции за нарушавания на изборното законодателство ще има и след вота, защото имало данни, че част от заплащанията ще бъдат осъществени след 2 април.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР