Суматоха и хаос предизвикаха агресивните прояви на две жени под

...
Суматоха и хаос предизвикаха агресивните прояви на две жени под
Коментари Харесай

Пияни туристки предизвикаха хаос при полет до oстров Крит

Суматоха и безпорядък провокираха нападателните прояви на две дами под въздействието на алкохол в полет от Англия до гръцкия остров Крит, заяви гръцката национална телевизия ЕРТ.

Двете британки, майка и щерка надлежно на 55 и 24-годишна възраст, пристигнали в страната в четвъртък с полет от Манчестър дружно с едногодишния наследник на младата жена.

По време на пътуването и при кацането на самолета британките създавали проблеми раздавали ритници, съпроводени с нецензурни думи и плюнки.

Твърди се също, че са блъснали друга жена пасажер. Според информация от полицейски източници дамите са почнали да употребяват алкохол още преди да се качат на самолета, като са траяли и по време на самия полет.

Агресивното държание на туристките не е спряло макар забележките на екипажа. След информация до управляващите на летище „ Никос Казандзакис “ в Ираклион на самолетната писта са били изпратени полицейски чиновници, предава Българска телеграфна агенция.

 

С цел да избегне ареста 24-годишната британка е побягнала с детето в ръце, като при залавянето ѝ е ухапала служител на реда по ръката.

„ Не сме преживявали нищо сходно на летището “ , съобщи един от служителите на реда. Според информация на малкия екран през днешния ден пияните дами настояват, че не помнят нищо от случилото се през вчерашния ден. Срещу тях е формирана кореспонденция.

novini.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР