Суматоха и хаос предизвикаха агресивните прояви на две жени под

...
Суматоха и хаос предизвикаха агресивните прояви на две жени под
Коментари Харесай

Пияни туристки предизвикаха хаос при полет до остров Крит

Суматоха и безпорядък провокираха нападателните прояви на две дами под въздействието на алкохол в полет от Англия до гръцкия остров Крит, заяви гръцката национална телевизия ЕРТ, представена от Българска телеграфна агенция.

Двете британки, майка и щерка надлежно на 55 и 24-годишна възраст, пристигнали в страната през вчерашния ден с полет от Манчестър дружно с едногодишния наследник на младата жена.

По време на пътуването и при кацането на самолета британките създавали проблеми раздавали ритници, съпроводени с нецензурни думи и плюнки. Твърди се също, че са блъснали друга жена пасажер.

Според информация от полицейски източници дамите са почнали да употребяват алкохол още преди да се качат на самолета, като са траяли и по време на самия полет.

Агресивното държание на туристките не е спряло макар забележките на екипажа. След информация до управляващите на летище „ Никос Казандзакис “ в Ираклион на самолетната писта са били изпратени полицейски чиновници.

С цел да избегне ареста 24-годишната британка е побягнала с детето в ръце, като при залавянето ѝ е ухапала служител на реда по ръката.

„ Не сме преживявали нищо сходно на летището “, съобщи един от служителите на реда.

Според информация на малкия екран през днешния ден пияните дами настояват, че не помнят нищо от случилото се през вчерашния ден.

Срещу тях е формирана кореспонденция.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР