Сумата, събрана от Благотворителната фотоизложба, във фоайето на Областна администрация,

...
Сумата, събрана от Благотворителната фотоизложба, във фоайето на Областна администрация,
Коментари Харесай

Събраха 1 090 лева за Борил от фотоизложбата в областната

Сумата, събрана от Благотворителната фотоизложба, във фоайето на Областна администрация, в помощ на бебето Борил е 1090 лв..

Днес в наличието на фотографа Краси Грозева и представители на Областна администрация хасково бе отворена дарителската кутия и с протокол бяха предадени събраните 1090 лв. на бащата на Борил Георги Янков. Изложбата се организира на 16 ноември. На нея бяха показани 60 фотографии на Краси Грозева и десетки снимки на членовете на Клуб по снимка с началник Славян Костов. За по-малко от 5 часа в петък в кутията за дарения бяха събрани 1090 лв., една част от тях, дарени от родителите на сниманите деца, друга част от жители, подкрепили самодейността на регионалния шеф в помощ на Борил.
6-месечният Борил страда от болест на Хиршпрунг, която визира тънките вътрешности. Досега Борил е претърпял няколко интервенции. Заради болестта, Борил би трябвало да се храни със характерна храна, която коства към 650 лева на месец. Създадена е страница във фейсбук с името: “Да запазим усмивката на Борил ”, а десетки организации, търговски обекти и хиляди хора от Хасково към този момент поддържаха дребния Борил и неговите родители.

Открита е и дарителска сметка в УниКредит Булбанк:
Борил Георгиев Янков
BIC: UNCRBGSF
IBAN: BG48UNCR70001523398368
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР