Сухопътните войски на Украйна плениха руски десантчици в Харков.Те разпространиха

...
Сухопътните войски на Украйна плениха руски десантчици в Харков.Те разпространиха
Коментари Харесай

Украинските войски плениха руски десантчици

Сухопътните войски на Украйна плениха съветски десантчици в Харков.

Те разпространиха фотоси на пленниците.







 

Българинът Станислав Савчев, който живее в един от градовете, които бяха бомбардирани в Украйна Ивано-Франківськ, описа за ЕВРОКОМ за обстановката сега.

По думите му в Украйна има към този момент над 40 изстрели против територията на Украйна. Савчев сподели още, че в града му Русия е блъснала летището и по думите му сигурно има жертви, само че не се приказва за това, с цел да няма напрежение.

" Не може да излизаме отвън града, има военни постове на всички места, към този момент не може да излизаме отвън града, към този момент е неразрешено напускането на града. Никой от България не се е свързал все още с нас. Правителството не позволява хората да напущат града, държавното управление прави всичко допустимо, с цел да няма суматоха. Хората вървят до магазина, с цел да си купуват единствено артикули от първа нужда. Ние сме на полската граница, тук ситуацията е умерено, само че на съветската граница е ужасно ", сподели още Савчев.

" Навсякъде по съветската граница има ракетни обстрели, шест съветски самолета са свалени, има съветски десанти в плен, които са се пробвали да влязат в Харков. Там ситуацията е доста ужасно. Надяваме се, че НАТО ще вземе някакви ограничения и ще се успокоят нещата ", сподели още той.

По думите му Украйна желае да си върне границите Донецк и Логанск и нищо повече. " Украйна не е нарушила съветската граница и Украйна не е заходила на територията на Русия. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР