Суеверните хора ще ви кажат, че почти всяко нещо носи

...
Суеверните хора ще ви кажат, че почти всяко нещо носи
Коментари Харесай

9 предмета, които носят ЛОША енергия у дома

Суеверните хора ще ви кажат, че съвсем всяко нещо носи неприятна сила, в случай че не се сложи на вярното място или не в вярната стая вкъщи. Истината е, че човек има вяра в суеверия толкоз, колкото си разреши, по тази причина и не трябва да прекалява.
Днес ще ви подскажем кои предмети вкъщи може би лишават от положителната сила и уюта у дома. Ето кои са те:
1. Сиви или черни пердета
Тъмните пердета на прозорците се счита, че лишават от „ светлината “ на дома и от хубавите страсти и прекарвания. Можете да промените завесите си с по-ярки цветове, които да освежат интериора ви и допринесат за хубавата сила у дома.
2. Старо огледало
Старите огледала, които са употребени от бабите ни да вземем за пример, се счита, че не е добре да не престават да се употребяват. Суеверията споделят, че доста хора се се оглеждали в тях и те са поели както позитивната, по този начин и негативната им сила.
3. Скъсани облекла
Всеки от нас има в дрешника си някоя дреха, която от дълго време чака да бъде занесена на шивач. Не отлагайте, тъй като старите и скъсани облекла носят неприятен шанс във връзка с финансовите благоприятни условия на фамилията.
4. Чужди движимости
Ако някой ваш посетител си е не запомнил негова движимост, не трябва да я държите дълго в дома си. Смята се, че по този начин си разменяте силите с другия човек и поемате както положителното, по този начин и отрицателното от живота му.
5. Празно портмоне
 Ключът към СЪРЦЕТО на всяка една от 12-те зодии Ключът към СЪРЦЕТО на всяка една от 12-те зодии
Понякога доста желаеме нещата са даден човек да се получат, обаче все не съумяваме да достигнем до сърцето му. Има трикове, с които может...
Всеки един от нас има остаряло портмоне, което евентуално му е свидно да изхвърли и го пази за в миналото, когато ще му потрябва още веднъж. Сложете няколко монети вътре, с цел да не стои празно, в противоположен случай може да донесе неприятен шанс във връзка с парите в дома.
6. Счупен стол
Казват, че стол, който е строшен и се клати носи неприятна сила, тъй като се свърза с нерешителен живот. Поправете стола или се отървете от него, с цел да повишите позитивната сила у дома.
7. Неизхвърлен пепелник
Пушачите постоянно имат навика да препълнят пепелника и чак тогава да се отърват от фасовете вътре. Изчиствайте го постоянно и не оставяйте изгорели фасове в дома си за дълго време, тъй като суеверните хора ще ви кажат, че по този начин оставяте проблемите си нерешени.
 ЛЮБОВЕН хороскоп за септември ЛЮБОВЕН хороскоп за септември
Овен След 12-ти септември очаквайте прилив на секс сила и бъдете подготвени да извадите бельото си за специфични случаи. Втората половин...
8. Изсъхнало растение
Изсъхналите растения се счита, че изпиват позитивната сила в дома и по тази причина не е добре да имате такива растения. Изхвърляйте ги още, когато към този момент виждате, че няма да съумеете да си запазите в пресен тип.
9. Празен долап
Чисто празните шкафове са знак на недостиг, по тази причина не оставяйте празни чекмеджета или шкафове. Винаги слагайте най-малко по един предмет в тях.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР