Суеверни ли сте? По-вероятно в момента клатите отрицателно глава, нали?

...
Суеверни ли сте? По-вероятно в момента клатите отрицателно глава, нали?
Коментари Харесай

Не перете в тези дни, за да не привлечете лош късмет у дома


Суеверни ли сте? По-вероятно сега клатите негативно глава, нали?

Е, даже да не вярвате в суеверия, няма по какъв начин да се отхвърли, че от време на време шансът е на наша страна , а различен път наподобява всяко изпитание е обречено и като че ли черна котка ни е предходна път.

Дори да не сте от хората, които се преценяват с поверия и антични вярвания , е добре да знаете по какъв начин може да избегнете привличането на неприятен шанс, изключително вкъщи.

Всички знаем, че има дни, в които не трябва да се чисти. А има и такива, в които не е добра концепция да перете облеклата си.

Затова няма да навреди да знаете к ои са дните, в които не е удачно да перете . Някои от тях са религиозни празници, а други просто обичайно се смятат за несъответствуващи за пране от епохи насам.

Ако пък сте от крайните скептици, които въобще не имат вяра в неприятния шанс, приемете суеверията, които събрахме като чудесно опрощение за дните, в който просто ви мързи да перете и простирате. Ето кои са те:
 Защо не би трябвало да перете в тези дни?  Защо не би трябвало да перете в тези дни?  Защо не би трябвало да перете в тези дни?  Защо не би трябвало да перете в тези дни?
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР