Суетата не е чужда на никоя жена, но малко са

...
Суетата не е чужда на никоя жена, но малко са
Коментари Харесай

И жената на Сергей Станишев се тунингова – Моника на 52 е с вид на модел! (Снимки)

Суетата не е непозната на никоя жена, само че малко са тези, които могат да си разрешат неограничените благоприятни условия, които днешната козметична промишленост предлага. Очевидно обаче финансите не са проблем в фамилията на Сергей Станишев, тъй като половинката му – Моника, се е подложила на много разкрасителни процедури а резултатът е впечатляващ!

Моника Станишева сияе с чисто нова визия. Половинката на някогашния министър председател е влезнала в ролята на модел и е снимала професионална фотосесия пред обектива на един от най-популярните фотографии в светските среди – Костадин Кръстев – Коко, писа „ Ретро “.

 Моника Станишева

От фрагментите се вижда, че Моника е претърпяла цялостна образна промяна. Тя е скъсала дефинитивно с късата прическа и към този момент се носи с дълга до кръста грива на едри букли като на амазонка. Станишева, която през този май ще навърши 52 години, е  претърпяла и някои фини усъвършенствания по лицето си. От фотосите си проличава, че кожата й е доста освежена и по нея липсват всевъзможни недостатъци и бръчки.
 Моника Станишева корекции

Очевидно обаче експертите, на които се доверява, работят с мярка и са постигнали стремежи от нея натурален резултат.

Станишева постоянно е впечатлявала с манекенски ограничения въпреки да е родила четири деца. Тя е майка на пораснали сини щерка от първия си брак с починалият банкер Венцислав Йосифов. След развода с банкера тя открива любовта в лицето на Сергей Станишев. През май те ще честват 10 години благополучен брак, което съгласно българска традиция се назовава „ розова женитба “.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР