Subaru играе на още по-сигурно с безопасноста. Шестото поколение на модела кросовър

...
Subaru играе на още по-сигурно с
безопасноста. Шестото поколение на
модела кросовър
Коментари Харесай

Subaru засилва безопасността

Subaru играе на още по-сигурно с безопасноста. Шестото потомство на модела кросовър Outback с габарит 4,87 см вече се предлага с разширена система Eyesight и допълнителни функционалности за сигурност. Целта е цялостна всестранна отбрана за пътниците във всяка обстановка.

Системата Eyesight, която свързва различни цифрови помощници между тях, е разширена още веднъж за новото издание на Outback. Най-важната смяна - вместо огледалото за назад виждане, стерео камера към този момент е прикрепена непосредствено към предното стъкло.

Удълженият ъгъл на гледане (70 градуса вместо предходните 35 градуса) и разширеният обсег на гледане до 130 метра (преди 110 метра) водят до увеличена работна зона без загуба на акуратност и надеждност.

Системата за спешно прекъсване със система за предизвестие за сблъсък вече разпознава вероятни рискове още по-рано и може да предизвести надлежно и да се намеси, в случай че е належащо.

Свързаният с камерата по-голям ъгъл на гледане е изключително видим при кръстовища. Оптимизираното управление на спирачките и нововъведеният им електрически усилвател осигуряват подобрено закъснение.

В композиция със задните радари и сонарни модули, Outback се възползва от почти 360-градусова отбрана. Тя се формира върху основата на общоприетата система за промяна на лентата, асистентите за сляпо и кръстосано придвижване, както и системата за спешно прекъсване откъм гърба, която предупреждава за конфликт заден ход.

Ако се случи случай на помощ идва защитната конструкция на Subaru Global Platform. Архитектурата на транспортното средство, на която са основани всички нови модели Subaru, не единствено покачва стабилността при шофиране, само че и сигурността и твърдостта на купето.

В допълнение към възглавницата за колената и разнообразни други въздушни възглавници, Outback има за първи път и нова въздушна възглавница, която има за цел да подобри задържането и защитния резултат на предпазния колан за предния пасажер.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР