Суарес: Погба винаги е добре дошъл в БарселонаНападателят на Барселона

...
Суарес: Погба винаги е добре дошъл в БарселонаНападателят на Барселона
Коментари Харесай

Суарес: Погба винаги е добре дошъл в Барселона

Суарес: Погба постоянно е добре пристигнал в Барселона
Нападателят на Барселона Луис Суарес за следващ път подклади слуховете, че звездата на Манчестър Юнайтед Пол Погба е главната трансферна цел на клуба, откакто съобщи, че французинът постоянно е добре пристигнал на "Ноу Камп".

За възможен трансфер на Погба при каталунците се заприказва още при започване на лятото, като в последна сметка халфът остана на "Олд Трафорд", само че по всичко наподобява, че първенците на Испания ще създадат всичко допустимо, с цел да го привлекат идната година. "Погба е класен състезател, който е спечелил всичко, а ние постоянно желаеме да имаме най-хубавите футболисти в състава си. Той е състезател с доста качества и е основен за Манчестър Юнайтед, само че мисля, че той би желал да се бори за повече титли, в сравнение с го прави там. Но такава е обстановката, той не е в Барселона, само че постоянно е добре пристигнал при нас", разяснява уругвайският национал.

В последните дни се заприказва интензивно, че Ювентус също е пределно стимулиран да си върне Погба в опит да завоюва Шампионската лига. Според медиите в Италия наставникът на "бианконерите" Масимилиано Алегри счита, че след идването на Кристиано Роналдо, французинът е изчезналото парче в пъзела, с цел да може отборът още веднъж да се качи на европейски връх след повече от 20 години пауза. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР