Стюарт Роули, главен директор по трансформация и качество в компанията

...
Стюарт Роули, главен директор по трансформация и качество в компанията
Коментари Харесай

Ето кой и как ще направи Ford-овете по-качествени

Стюарт Роули, основен шеф по промяна и качество в компанията Ford, напуща работа след 32 години стаж в компанията. Той ще бъде сменен от Джим Баумбик, който в този момент е вицепрезидент по интервенциите за създаване на артикули и стратегиите за моторите с вътрешно горене, оповестиха публично от компанията.

„ Качеството е наш приоритет номер 1 като компания, а Джим Баумбик е верният водач за обезпечаване на по-високо качество и надеждност от международна класа в колите Ford “, сподели основният изпълнителен шеф Джим Фарли в публично изказване.

Фарли се оплаква от качеството, гаранционните искания, сервизните акции и проблемите с стартирането на нови транспортни средства още от назначението му за основен изпълнителен шеф преди две години. в този момент обаче той постанова нови лица с концепцията качеството на колите Ford да се усъвършенства.

На годишното заседание на акционерите на компанията през май Фарли съобщи, че проблемите с качеството засягат финансовите резултати на Ford, а също по този начин предизвикват болежка на клиентите.

„ За две години постигнахме лек прогрес във връзка с качеството, което е видно и от изследванията, и от увеличението на производството ни “, сподели Фарли на срещата. „ Въпреки това, ние въобще не сме удовлетворени от нашето качествено показване, в това число и от нашите сервизни акции и старания за задоволство на клиентите. ”

Той сподели още, че отстраняването на проблемите ще изисква нови гении, които компанията има, както и смяна на културата и по-добри процеси за инженеринг, произвеждане и ръководство на цялата верига. „ Ниското качество на колите Ford е доста разочароващо за нашите клиенти и по тази причина ние вършим всичко допустимо, с цел да им предоставим верните политики, с цел да ги подкрепим, когато имат проблем, и бъдете сигурни, че този мениджърски екип е изцяло предан на концепцията да трансформира компанията в пример “.

В изказването на Ford се отбелязва, че Джош Халибъртън, който беше нает през януари от компанията за изследвания и разбор на данни JD Power за изпълнителен шеф по качеството, ще рапортува персонално на Баумбик. Този ход ще интегрира работата по възстановяване на качеството в дизайна, инженеринга, производството и веригата за доставки.

Роули ще се пенсионира на 1 декември след повече от три десетилетия в автомобилния производител, където заемаше голям брой позиции, в това число основен действен шеф за Северна Америка и президент на Ford Europe. Промяната е измежду няколкото управнически хода, които компанията разгласи в сряда.

Джой Фалотико, президент на първокласната марка Lincoln, също ще бъде наложително пенсиониран след 33 години работа в компанията. Тя ще бъде сменена от Даян Крейг, в този момент президент на International Markets Group. Стивън Армстронг, вицепрезидент за трансформацията на Индия и Южна Америка, също ще се пенсионира след 35 години работа във Ford.

Тези ходове идват във време на дълбока смяна, която Фарли управлява във Ford, в това число разделянето на компанията на две дивизии - електрически транспортни средства и елементи с вътрешно горене. През август компанията освободи 3000 " бели якички ", с цел да понижи разноските и да помогне за дългия преход от транспортни средства с вътрешно горене към такива, задвижвани от акумулатори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР