Стюардесите на различни авиокомпании споделят най-странните молби на богатите и

...
Стюардесите на различни авиокомпании споделят най-странните молби на богатите и
Коментари Харесай

Най-странните претенции на заможни пътници


Стюардесите на разнообразни самолетни компании споделят най-странните молби на богатите и авторитетни пасажери, които са срещали през цялата си кариера. Стюардеса от Qatar Airways, която избра анонимност, описа по какъв начин в първата си седмица на ѝ се наложило да се оправи с противен 80-годишен предприемач, който седял в първа класа и пиел шампанско, написа изданието Vice, съобщи NOVA.

„ Най-странното беше, че той изиска да му сипвам шампанско напряко в устата. Бяхме научени какво да вършим в такива обстановки, само че заради детския ми боязън от престижи, не знаех какво да върша. Бях зашеметена “, разкри стюардесата. Индийската стюардеса Стефи Кингам си спомни пък по какъв начин по време на един от полетите до Квебек (Канада) я заговорила пътничка. Само 15 минути по-късно дамата почнала да убеждава стюардесата да се ожени за сина ѝ и да се реалокира с него в Канада.

Друга служителка на самолетна компания описа за пътничка с три деца, летяла за Дубай в класа. Жената съобщила на екипажа, че бавачката на фамилията е болна, тъй че стюардесите би трябвало да забавляват нейното поколение по време на полета. Майката попитала дали водачът или стюардесата знаят някакви трикове, само че когато получила негативен отговор, изпаднала в гняв и избухнала.

Стюардесата Цзян Куанг от Китай описа за възрастен пасажер, на който му е прилошало по време на полета от Пекин до Урумчи. Когато мъжът се почувствал зле, тя трябвало да се грижи и да му обръща внимание, макар обстоятелството, че китаецът хвърлял сластни погледи към краката ѝ. „ През цялото време той имаше умерено изражение на лицето си, само че към края на полета ми предложи да бъда неговото „ захарно бебе “, споделя историята си Куанг. По-рано през юни английска стюардеса на частен аероплан, която е обслужвала милиардери и принцове, показа за интригите, които са се случвали на борда пред очите ѝ. Тя разгласява записки, в които разказа по какъв начин е работила за саудитския принц и е била очевидец на неговите изневери.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР