Стюардеса падна от борда на самолет по време на излитане

...
Стюардеса падна от борда на самолет по време на излитане
Коментари Харесай

Самолет излетя с отворена врата, стюардеса рискува живота си, за да я затвори, но падна от борда

Стюардеса падна от борда на аероплан по време на политане в Китай. Тя забелязала, че една от вратите на лайнера не е затворена добре и се пробвала да поправи обстановката, само че не съумяла.

В резултат паднала от триметрова височина и получила доста контузии. В последна сметка самолетът изхвърчал от Шенчжан с два часа забавяне. В сегашния миг животът на стюардесата е отвън заплаха, оповестява South China Morning Post.

Странният случай разяснява за НСН Олег Смирнов, някогашен зам.-министър на гражданската авиация на Съветския съюз, подобаващ водач на Съюз на съветските социалистически републики. В тази сериозна обстановка дейностите на стюардесата заслужават висока оценка и хвалба, споделя Олег Смирнов и изяснява за какво.

" Ако вратата на самолета не е затворена, тя наложително алармира в пилотската кабина с горяща алена лампа или със тон. Всичко това е под електронен надзор. Фактът, че е почнало политане с незатворена врата свидетелства, че в самолета е имало някаква нередовност в електрониката и сигнализацията е била извадена от строя.

Това, че стюардесата се е пробвала да затвори вратата е битка за живот. Тя заслужава хвалба. Това, което се е пробвала да направи е неизпълнима задача, само че все пак момичето се е пробвало да направи всичко допустимо за сигурността на пасажерите ", отбелязва специалистът.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР