Стюардеса от British Airways реши да напусне работата си, за

...
Стюардеса от British Airways реши да напусне работата си, за
Коментари Харесай

Стюардеса напусна работа, за да гради кариера в порното

Стюардеса от British Airways реши да напусне работата си, с цел да стане порнозвезда в мрежата. Причината, която тласнала младата британка към новата специалност, била умората от непрекъснатото напрежение.

Лаура Бирбек работи в самолетната компания в продължение на към две години, само че поради метода на живот на стюардесите, тя непрекъснато била изморена и постоянно се разболявала, написа английският вестник Mirror.



Сега младата жена, родена в Уорчестър, се подвизава в мрежата под псевдонима Лаура Лейн. Тя се съблича пред камерите на тв канала Studio 66, чиято публика се обажда по време на предаване онлайн, с цел да беседва с девойките и в това време да гледа стриптийз.



27-годишната Лаура признава, че сега е по-щастлива от всеки път, тъй като към този момент има време, което да посвети на фамилията и приятелите си.



"Честно казано, животът ми като стюардеса беше поразителен. Иначе, там работят доста красиви хора, само че просто някои от тях не са подобаващи за тази работа. Аз бях толкоз изтощена и все боледувах… Но в този момент съм щастлива ", декларира Лаура.



Семейството на Лаура поддържа новата ѝ кариера по този начин, както я поддържа във всяко друго начинание.



"Чувствам се доста щастлива, че имам най-хубавото, необятно скроено и разбиращото семейство. Те ми демонстрираха същинска поддръжка и аз съм благословена, че я имам ", споделя Лаура.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР