Стюард разкри в TikTok защо никога не трябва да носите

...
Стюард разкри в TikTok защо никога не трябва да носите
Коментари Харесай

НЕ носете къси панталонки по време на полет! Това и още неща, за които съветва стюард

Стюард разкри в TikTok за какво в никакъв случай не би трябвало да носите къси панталони, когато пътувате със аероплан. Вероятно не е нещо, което в миналото ви е минавало през мозъка, когато мислите какво да облечете за полет, само че явно е доста значимо.

В клипчето Том, който е стюард от няколко години, споделя за най-важните неща, които съгласно него всички би трябвало да знаем за етикета по време на въздушно пътешестване.

Оказва се, че късите панталони са огромно " Не "!

Виж още: Дуа Липа потресена от ужасните думи на рапъра DaBaby и кои други звезди му скочиха

" Не носете къси панталони, когато сте на аероплан. Това е като с прозореца, който в никакъв случай не знаете какъв брой е чист. Същото е с късите къси панталони в самолета - не знаете какъв брой микроби има ", споделя Том, а същото важи и за градския превоз, където хиляди хора с друга хигиена и кожни проблеми сядат по седалките всеки ден, които сигурно не се чистят постоянно.

Другото нещо, на което Том обръща внимание е, че в никакъв случай не би трябвало да пипате бутона на тоалетното казанче с голи ръце. Винаги си подгответе хартия или ръкавица, с която да го натиснете. Това важи и за всяко друго обществено място, само че освен за казанчето, а и за дръжките на вратите.

Не заспивайте и не облягайте глава на прозореца. Преди вас сигурно някой различен е направил това, само че не знаете кой и надлежно каква е била хигиената му.

Не се опасявайте да уведомите стюардесата, в случай че не се чувствате добре. Така че, в случай че имате потребност от храна, вода или нещо друго, то не се колебайте, а дайте знак.

Виж още: Пътешественик във времето твърди, че е бил в 5000-та година, сподели фотография на апокалипсиса 

Изображение: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР