Стягат концерт на суперзвездата в края на август по време

...
Стягат концерт на суперзвездата в края на август по време
Коментари Харесай

Дуа Липа идва през 2023 в Бургас?

Стягат концерт на суперзвездата в края на август по време на

Световната звезда, безспорен знак на Z-поколението - Дуа Липа, идва в България следващата година. Бомбастичната вест оповестиха близки до уредниците на „ TEEN BOOM FEST ” в Бургас, които са във етапа на финални договаряния с 27-годишната диско кралица за гастрола й у нас.

Изпълнителката на тоталните шлагери „ Be The One ”, “Levitating ”, “New Rules ” и покорилия клубната сцена дует с Елтън Джон „ Cold Heart ”, ще блесне пред българската аудитория в края на август на Морската гара в Бургас.  

Инфлуенсърските среди към този момент са нажежени до алено поради новината за идването на Дуа Липа, а слуховете за датата на стартирането на билетите в продажба към този момент обикалят Тик-Ток платформата.  

Източниците ни оповестяват, че първи за идния концерт на британката научили посетителите на празненство в столично заведение. Голяма част от известните лица, присъствали на събирането, в действителност били част от тинейджърския фестивал, който към този момент има три сполучливи издания и напълно естествено са коментирали тематиката за идното турне и участниците в него.  

На място са били Михаела Бошева и Артьом Анатолиевич, прочут като АRti, който подхвърлил, че все още се водят договаряния с няколко международни звезди, които вървят по-добре от упованието, а едната изпълнителка даже била от балкански генезис и има милиони почитатели в обществените мрежи, както и няколко влиятелни награди, което и взривило празненството точно с препратката към Дуа Липа.  

Звездата е от албански генезис, следвана е от над 87 милиона души в обществените мрежи и има 3 статуетки Грами. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР