Stuff Your Kindle Day се случва само четири пъти в

...
Stuff Your Kindle Day се случва само четири пъти в
Коментари Харесай

Какво е Stuff Your Kindle Day?

Stuff Your Kindle Day се случва единствено четири пъти в годината, през 2023 година са били 31 март, 30 юни, 20 септември и 27 декември, а идната година датите към момента не са доказани. Въпреки че има Kindle в името, той в действителност е използван за всички електронни четци, в това число Kobo, Apple Books и Гугъл Play.

Както може да подсказва името, това е опция да напълните своя Kindle с книги без в допълнение възнаграждение цена. Въпреки че доста от тези книги може да са налични в това, това ги прибавя за непрекъснато към вашата библиотека, тъй че не е нужно да се притеснявате да ги върнете, с цел да заемете най-новата книга, за която се приказва в Instagram.

Има хиляди безвъзмездни книги, налични единствено за този ден без такса - значимо е да ревизирате още веднъж дали книгата в действителност е безвъзмездна, преди да купите, с цел да избегнете инцидентни такси към акаунта си. Включени са доста жанрове, само че романтиката наподобява е главната област, показана на Stuff Your Kindle Day.

Жанровете са: Young Adu...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР