Студиото на Панорама едва не се превърна в бойна сцена,

...
Студиото на Панорама едва не се превърна в бойна сцена,
Коментари Харесай

Светослав Витков скочи на бой на събеседник комунист в Панорама

Студиото на " Панорама " едвам не се трансформира в бойна сцена, откакто Светослав Витков ( " Глас национален " ) се опита да се сбие с Димитър Митев от Политическа партия " Българска социалдемокрация " в ефир.

По предизборния правилник в предаването още веднъж бяха събрани представители на извънпарламентарни партии от вида на Боян Расате, Минчо Христов, Венцислав Ангелов - Чикагото и други

След едно от изявленията на Митев, Витков го упрекна в това, че се държи като болшевик, на което получи насрещна засегнатост, че е " чалга артист ", което провокира и гневна реакция от страна на някогашния вокалист на " Хиподил ".

Витков се изправи и провокира представителя от партията на Александър Томов на пердах, а водещият на " Панорама " Бойко Василев беше заставен два пъти да става от мястото си, с цел да предотврати действителна физическа разпра в студиото - невиждан случай в седмичното публицистично предаване на Българска национална телевизия.



Светослав Витков разгласи, че се е стигнало до тази обстановка, тъй като " не избихме комунистите с камъни " и напусна студиото, като предизвести Митев, че ще го чака извън, с цел да довършат разногласието си.

Заради измененията в Изборния кодекс от пролетта на 2021 година Българска национална телевизия се оказа длъжна да дава равно време за изява на всички вероятни участници в парламентарни или президентски избори, които трансформира даже стратегии като " Панорама " в терен за най-абсурдните предизборни диспути.

До този миг обаче в никакъв случай не се беше стигало до опити за физически конфликти - даже при гостуванията на Волен Сидеров.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР