Студиото на БТВ радио се превърна в сцена за предложение

...
Студиото на БТВ радио се превърна в сцена за предложение
Коментари Харесай

Предложение за брак по радиото - мъж изненада слушателите и предложи брак на приятелката си в ефир


Студиото на БТВ радио се трансформира в сцена за предложение за брак. Експертът по човешки запаси Георги Първанов изненадващо попита приятелката си Галя дали ще се омъжи за него по време на посещение, в предаването " Важното, казано на глас ".

В началото на декември, в един елементарен ден, отдаден на политически и стопански въпроси, HR специалистът Георги Първанов гостува на Лили Ангелова в делничното предаване " Важното, казано на глас ". Коментират пазара на труда. Към края на диалога гостът ненадейно сменя тематиката и употребява ефира, с цел да предложи брак на приятелката си Галя. Поздравява я с песента на Д2 " Аз те желая ".

" На мен като водещ ми се случва безусловно за първи път някой събеседник да предложи брак в ефир ", показа Лили Ангелова. " Всъщност истината е, че Георги ме предизвести, само че колкото и да бях готова, по гласа ми в ефир се усеща вълнението. "

В деня на предлагането Галя не съумява да си пусне радиото, само че фантазията на Георги тя да одобри, се сбъдва.

Гостуването на Георги в БТВ радио се оказва единствено една дребна, само че основна стъпка в взаимния му път с Галя. И доказателство, че хубостта на забързаното всекидневие е зад всеки ъгъл, подготвена да ни изненада.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР