Студио за красота Pink Diamonds oтвори врати във Враца, видя

...
Студио за красота Pink Diamonds oтвори врати във Враца, видя
Коментари Харесай

За вас, дами! Студио „Pink Diamonds” отвори врати във Враца /снимки/

Студио за хубост „ Pink Diamonds ” oтвори порти във Враца, видя организация BulNews. 
То се намира на ул. „ Св. св. Климент и Методий “ №2 /на пл. „ Руски “, след бензиностанция „ Петрол “, вдясно/.
Тържественото разкриване на салона беше през вчерашния ден. Като комплимент към гостите собственичката Елица Евтимова бе приготвила специфична почерпка. За благоденствие и триумфи бе отслужен водосвет. 
Името на студиото „ Pink Diamonds ” – „ Розови Диаманти “, има история. Младата собственичка описа, че символиката му се крие в това, че всяка жена е елмаз, а след шлифоването хубостта ѝ се акцентира. Розовият цвят и розите пък са част от интериора на бонбонения салон, с цел да може клиентките да се потопят в приятната атмосфера и да се почувстват специфични, до момента в който ги обгрижват опитните експерти. 
Елица Евтимова е едвам на 21 години, само че от 5 години е маникюрист. С доста труд и непримиримост младата дама сама е събрала средства, с цел да реализира фантазията си и да отвори лично студио. В салона се слага и миглопластика, а скоро в него ще има и коафьор. 
За да може дамите, ангажирани през делничните дни, да се възползват от услугите, “Pink Diamonds ” ще работи от вторник до събота.
За повече информация и опазване на часове, позвънете на: 0876331417 – Елица.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР