Студентският празник (8 декември) наближава, а с това и контролът

...
Студентският празник (8 декември) наближава, а с това и контролът
Коментари Харесай

200 полицейски екипа и над 270 камери ще следят за сигурността в дните около студентския празник

Студентският празник (8 декември) наближава, а с това и контролът по пътищата се ускорява. 

200 екипа служители на реда и над 270 камери ще наблюдават за сигурността на пътя в дните към студентския празник - 8 декември. Обект на тези инспекции няма да бъдат единствено студентите, а всички водачи, това заяви Мария Ботева, полицейски контрольор от отдел " Пътна полиция " при Групово дело " Национална полиция ".

Всички механически средства ще бъдат на терен и всички чиновници с полицейски пълномощия ще работят в цялостен потенциал, като е основана организация всички обекти да се обезпечат с нужния полицейски запас.

От полицията приканват водачите да не сядат зад кормилото след приложимост на алкохол, да потеглят с добре готови за зимния сезон коли, да съблюдават разпоредбите за придвижване и метеорологичните условия. Напомнят още, че е належащо водачите да си закупят винетки, в случай че пътуват отвън обитаемоте места.

За 8 декември полицията към този момент е провела организационни срещи и с локалната власт на територията на страната.

Направени са разпоредби към всички шефове на частните охранителни компании, които ще обезпечават сигурността, и са известени шефовете на хотели, в които се чака поток от студенти.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР