Студентският живот през погледа на един от любимите уеб персонажи

...
Студентският живот през погледа на един от любимите уеб персонажи
Коментари Харесай

Мишо от „Не така, брат“ се завръща във Vbox7.com като студент в нов уеб сериал

Студентският живот през погледа на един от обичаните уеб персонажи у нас ще наблюдава новият план на продуцентския екип на 7Talents -

Проектът е дълго чаканото и естествено продължение на супер сполучливия „ Не по този начин, брат “ – уеб сериалът, който промени историята на цифровите продукции в България, събирайки 44 милиона гледания на всички платформи. Новата студентска комедия започва на 1 ноември във и ще разкрие перипетиите, през които минава актуалният студент. Сериалът ще наблюдава живота и развиването на един от най-разпознаваемите младежи в България – Мино Караджов, прочут като Мишо от обичания тийнейджърски сериал в България – „ Не по този начин, брат “.
 Доби NOVA
Освен с ролята си в първия уеб сериал в България, Мино притегли вниманието към себе си и със своите научни достижения и обществено виновното си държание. Той бе лице на едни от най-големите обществени акции в България – „ От теб зависи “ и „ С тениска на бала “. Сюжетът на се завърта към отличника на гимназията – Мишо, който е признат в най-престижния български университет и влиза в студентския живот, окуражен да се потвърди в новата среда и да се осъществя на всички житейски равнища. Той открива измежду състудентите си сродни души от цяла Европа, застава пред нови провокации и чертае проекти да се трансформира в суперзвезда измежду сътрудниците си. Оказва се обаче, че университетският живот изправя серия от обстановки пред него, показващи, че ориста има други проекти за младежа.
 Не по този начин брат NOVA-->
В основните функции с изключение на Мино Караджов , ще забележим и Мари Константин , инфлуенсър в обществените мрежи и щерка на телевизионната водеща Гала, Доби Тафкова, една от фаворитките в уеб-риалитито „ InstaQueen ”, Ясен Атанасов , студент в НАТФИЗ и наследник на огромния български артист Атанас Атанасов и участник в плана „ Да се изгубиш преднамерено “.
 Не по този начин брат NOVA
Не пропускайте да гледате първия епизод на на 1 ноември. Може да следите сериала всеки четвъртък във.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР