Студентска война се завихри в пловдивски стриптийз бар. Екшънът се

...
Студентска война се завихри в пловдивски стриптийз бар. Екшънът се
Коментари Харесай

Екшън със студенти в стриптийз бар в Пловдив

Студентска война се завихри в пловдивски стриптийз бар. Екшънът се разиграл в края на декември. Студент от турски генезис купонясвал с компания в заведението. По същото време и на същото място бил и различен юноша, също с другари. 

Неговата компания и прилежащата по маса се спречкали като почнали псувни и обиди. Секунди по-късно абсурдът към този момент прераснал в сборичкване. Повикани били полицейски чиновници. При самото сдърпване турчинът взел стъклена бутилка от минерална вода и я хвърлил по вражеската компания. Шишето обаче блъснало неприятно по главата един от младежите.

След като били изгледали записите от видеокамерите, униформените открили, че бутилката е хвърлена точно от момчето с турски генезис. Той бил отведен в близкото районно полицейско ръководство. Служителите на реда му съставили акт. Междувременно пристигнали на мястото медици оказали здравна помощ на потърпевшия студент. 

Изправен пред съда, виновният юноша си признал всичко и изразил страдание за постъпката си. В последна сметка магистратите му наложили санкция в размер на 200 лева по Указа за битка с дребното безчинство. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР