Студентката по право Микаела Мадолева финишира на трето място в

...
Студентката по право Микаела Мадолева финишира на трето място в
Коментари Харесай

Коя ще е щастливката? Тази вечер Евгени избира булка между Валерия и Елена във финала на „Ергенът“

Студентката по право Микаела Мадолева финишира на трето място в „ Ергенът “, откакто през вчерашния ден не получи цвете от Евгени Генчев по време на последната за сезона Церемония на розата в най-романтичното телевизионно премеждие в българския ефир. Вечно усмихната Мика си потегли от имението на любовта след извънредно прочувствена среща с родителите ѝ Ирена и Маки и сантиментално усамотение с Евгени из най-красивите средиземноморски кътчета.

„ Това е едно от най-трудните решения, които съм взимал. Ти си необикновен човек, ти си човекът-усмивка. Много те одобрявам, само че още повече одобрявам фамилията ти – те са страхотни хора. Ако успееш да срещнеш мъж, който да те направи толкоз щастлива, колкото татко ти прави твоята майка, ще си направила най-хубавото нещо в живота “, бяха думите на Евгени на прощаване с Микаела.

„ Благодаря ти за всичко! Искам да си благополучен и въодушевен. Благодаря ти, че ме изкара от зоната ми на комфорт и че ме оцени. Продължавай да бъдеш подобен, какъвто си. Надявам се да си благополучен с избора си и всичко да е прелестно, тъй като го заслужаваш. Някой ден ще дойда на твой концерт, тъй като едно от най-красивите неща, които съм чувала в живота си, е твоето свирене “, не скри страстта си тя преди да напусне имението на любовта вечно.

Тази вечер, в специфичен тричасов епизод от 20:00 до 23:00 ч. по bTV, Евгени ще бъде изправен пред предопределен избор. На специфична Церемония той ще се срещне и с двете финалистки – Елена и Валерия, като едната ще чуе думи на разлъка, а другата – пояснение в обич и публично предложение за брак.„ Днес е денят, в който всичко ще се промени. Чувствам се доста разчувствуван, припрян, само че в същото време обезпокоен “, не крие страстта си пианистът на метри от финала на любовното премеждие.

За да се срещнат с претендентките и да дадат съвет на сина си, в имението ще дойдат родителите на Евгени – Светла и Танко. Те ще имат опция да поговорят уединено с Валерия и Елена, а какво ще предизвика намерено несъгласие сред майката на музиканта и една от дамите, всред които той би трябвало да направи своя избор – отговорът е довечера.

Зрителите ще станат очевидци и на последните самостоятелни сантиментални срещи на Евгени с двете финалистки, като за пръв път виртуозът ще отвори вратите на имението си особено за тях. Валерия или Елена – коя от двете ще чуе от Евгени думите: „ Моля те да бъдеш моя и да станеш моя жена! “, ще разберем довечера в специфичния тричасов край на „ Ергенът “ от 20:00 ч.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР