Студентка, завърнала се от Англия, е втората заразена с коронавирус

...
Студентка, завърнала се от Англия, е втората заразена с коронавирус
Коментари Харесай

Студентка от Англия е втората с COVID-19 в Бургас

Студентка, завърнала се от Англия, е втората инфектирана с ковид в Бургас. Тя е сложена под цялостна карантина, без съществени клинични отклонения. Имала е непосредствен контакт единствено с двама души. Установени са всички пасажери, с които е била в самолета.
Състоянието на 39-годишната жена от Карнобат, за която вчере бе обявено, че също е инфектирана с COVID- 19, е положително, оповестиха от локалната власт. Общо 177 души са под каратина в Бургаски район. 17 от тях не са спазили възбраните и са предадени на органите на Министерство на вътрешните работи.
В момента в града има 18 грузинци, които са влезнали с коли в страната ни. Чужденците бедстват, а общината им е осигурила заслон и посредством външно министерство ще им се обезпечи хигиеничен кулоар през Турция, с цел да се приберат в Грузия.
От през днешния ден се не разрешава използването на кафе апаратите, защото притежателите не могат да подсигуряват сигурност. Препоръчва се да се заобикаля използването на детските площадки и фитнес уредите навън.
Днес ще бъдат раздадени дезинфектанти на шефовете на жилищни здания, оповестиха от Общината. Бургаска компания стартира импорт на платове с антибактериална отбрана за медицински цели. До края на седмицата стартира да създава два типа дрехи - по 200 дневно за бургаските лечебни заведения, прецизираха още от локалната власт.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР