Студентка успя да използва чат бота с изкуствен интелект ChatGPT,

...
Студентка успя да използва чат бота с изкуствен интелект ChatGPT,
Коментари Харесай

Студентка успешно обжалва глоба за паркиране с ChatGPT

Студентка съумя да употребява чат бота с изкуствен интелект ChatGPT, с цел да анулира санкция за погрешно паркиране. 22-годишната Мили Хоултън от Йорк употребява уеб страницата, с цел да напише имейл до съвета, с който апелира санкцията от 60 паунда. Глобата е поради паркиране върху жълта линия.

Смятайки, че няма да успее да се оправи сама, студентката по бизнес мениджмънт Мили се обръща към ChatGPT. Иска от него да напише професионално дефинирана тъжба.

Пишейки му с молба да ѝ помогне да напише писмо до съвета, защото са ѝ издали фиш за погрешно паркиране, и обяснявайки обстановката, изкуственият разсъдък се върнал с вежлив отговор, който Мили да изпрати.

След като постигнала триумф и санкцията била анулирана, Мили употребила парите, с цел да се почерпи.

Вярвам, че нямаше да мога да го дефинирам по метода, по който ChatGPT го направи. Без него евентуално нямаше да ми анулират санкцията. Бях облекчена, защото съм студентка, не желая да разходвам 60 паунда, в случай че мога да го избегна, бях толкоз удовлетворена, че съумях да намеря инструмент, който може да помогне за професионалното изложение на мислите,’

Мили споделя, че се е сблъскала с ChatGPT основно по работа, защото основава наличие за компании. Осъзнала, че може да го употребява и в други аспекти на живота си.

Била е сигурна, че билетът за паркиране е публикуван непозволено.

Тя обаче не е доста добра в излагането на структурирано и аргументирано мнение в публична документи. Така както не са и доста други хора към нея.

Приятелите ми към този момент започнаха да го употребяват, с цел да им оказва помощ да пишат писма. Просто би трябвало да познавате казуса си, да го кажете на ChatGPT и той просто излага всичко по професионален метод. Ако можеш да го използваш по верния метод, той е в действителност добър, макар че съм чувала и ужасяващи истории.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР