Студентка от Университета в Кеймбридж е починала след падане от

...
Студентка от Университета в Кеймбридж е починала след падане от
Коментари Харесай

Ужас! Студентка от Кеймбридж падна от летящ самолет и загина на страшно място СНИМКИ

Студентка от Университета в Кеймбридж е умряла след рухване от аероплан от над 1500 метра височина. Тя била на образователно пътешестване в Мадагаскар, оповестява „ Дейли Мейл “.

Внезапно 19-годишната Алана Кътланд решила да отвори вратата на самолета. Тя летяла с дребна „ Чесна “ над африканската страна.



Алана била втора година студентка по биологични и естествени науки. Тя била на продан в Мадагаскар. Паднала от самолета 10 минути след излитането.

Тялото ѝ паднало някъде в дивата савана и полицията се притеснява, че в никакъв случай няма да го откри, тъй като мястото се населява от свирепи хищници.



Според локални медии. Студентката отворила вратата на самолета пред погледа на ужасения водач и различен пасажер. Тази информация не е доказана.



Твърди се още, че Алана и родителите ѝ имали няколко напрегнати диалога по телефона в дните преди ужасния случай. От фамилията декларират, че са „ унищожени от загубата на нашата прелестна, красива щерка, която озаряваше всяка стая, в която влизаше “.



Студентката се прибирала от пътешестване с проучвателна цел отдалечения регион Анджаджави. В Мадагаскар тя била, с цел да довърши свое Изследване.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР