Студентка от университет разкрива, че богат към 60-годишен богаташ й

...
Студентка от университет разкрива, че богат към 60-годишен богаташ й
Коментари Харесай

Няма да повярвате какво богаташ кара студентка да прави всеки месец за хиляди лири

Студентка от университет разкрива, че богат към 60-годишен паралия й заплаща по 4 000 паунда всеки месец, с цел да му почисти задника след прилагане на тоалетната. Жената, която желае да бъде наричана единствено Катерина, споделя, че странното дълготрайно съглашение си " заслужава несъмнено ".

Според думите на 23-годишната Катерина, тази дейност й помага да финансира курса си в университета в Нотингам, Англия, тъй като разходите й се увеличават.

Според изданието Nottinghamshire Live, Катерина е имала повече от 20 подобни отношения със състоятелни мъже за три години, макар че най-странното от тях несъмнено е с мъжа, който искал от нея често да му избърсва задника.

" Всеки месец ми дава 4000 паунда и това беше дългосрочно споразумение.

" Той имаше голямо желание да го почистя отзад, след като използва тоалетната, но очевидно парите си струваха " - казва тя.

Говорител от Университета в Нотингам е заявил, че учебното заведение предлага подкрепа на студентите, обаче, не коментира конкретната тема и случай.

„ Не сме запознати с този въпрос и не коментираме поведението на отделните ученици. Ние предлагаме цялостни услуги за подкрепа на всички студенти, включително тези, които са изправени пред финансови затруднения и проблеми с психичното здраве.

" Ако някой от нашите ученици се нуждае от подкрепа, ние ще ги насърчим да излязат и да се свържат с нас. "

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР