Студентка от Париж на име Жасмин продаде девствеността си на

...
Студентка от Париж на име Жасмин продаде девствеността си на
Коментари Харесай

Студентка продаде девствеността си на банкер за 1,2 млн. евро

Студентка от Париж на име Жасмин продаде девствеността си на банкер от Уолстрийт за сумата от 1,2 млн. евро, оповестява " Дейли Мейл ", представен от " Блиц ". Както отбелязва изданието, младата 20-годишна парижанка реши да сложи девствеността си на аукцион посредством уебсайт за ескортни услуги. Търгът бе извоюван от " сполучлив банкер от Ню Йорк ", който е поискал да остане тайно. Той спечелил търга като съумял да надделее в борба с DJ от Лос Анджелис и магнат по недвижимите парцели от Мюнхен.

Девойката споделя, че е отгледана и възпитавана в религиозно семейство и в началото е имала желание да се омъжи девствена, само че по-късно трансформирала решението си, тъй като желала да стартира личен бизнес. Също по този начин, част от средствата тя възнамерява да похарчи за пътешествия.

20-годишната студентка споделя: " Повечето хора биха приели един милион за техния първи път, в случай че могат да върнат времето обратно ". " Щастлива съм, че продадох девствеността си и към този момент се срещнах с клиента. Бях малко нервна, в случай че би трябвало да бъда почтена, само че най-после в действителност го харесах. Той беше същински благородник и се грижеше добре за мен. Не желая да встъпвам в елементи, само че считаме да се забележим на среща още веднъж ", съобщи Жасмин.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР