Студентите от Харвард омаловажават сериозността на обвиненията в плагиатство срещу

...
Студентите от Харвард омаловажават сериозността на обвиненията в плагиатство срещу
Коментари Харесай

Студенти от Харвард критикуват предполагаемото плагиатство на президента Клодин Гей като преувеличено: доклад

Студентите от Харвард омаловажават сериозността на обвиняванията в плагиатство против президента Клодин Гей, като някои отхвърлят рецензиите като „ пресилени “ — и просто част от акция за напън да й даде ботуша.

„ Въпреки че считам, че вярното цитиране на вашите източници е значимо, в този момент съм в миг, в който считам, че несъмнено е пресилено и надценено “, сподели студентката Джулия Гарсия Галиндо пред The ​​Harvard Crimson, ученическият вестник на учебното заведение.

Оуен Ебоз надуши, че обвиняванията са „ разпръскване “ за университета и в последна сметка са раздухани единствено с цел да бъде уволнен Гей.

„ Много шумни хора в бизнеса, политиката и медиите желаят тя да си отиде и те изравят дребни неточности отпреди десетилетия, с цел да натрупат инерция за нейното събаряне “, сподели Ебосе пред изданието.

Гей, която преди малко приключи първия си учебен срок като президент на Харвард, беше подложена на рецензии по-рано този месец поради бомбени обвинявания, че е плагиатствала проучвания на други ак...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР